Er du interesseret i at lære at flyve ?
Det foregår på klubbens flyveplads om tirsdagen fra starten af april, hvor man er i sikre hænder. Du vil komme til at flyve sammen med en af klubbens instruktører, som kan skifte mellem elev-senderen og lærer-senderen med en knap, så han kan redde flyveren hvis noget er ved at gå galt.

I løbet af sommeren vil skoleflyvningen komme til at indeholde: Gennemgang af sikkerhedsregler, en snak om flyets funktioner, start-check, kontrol af modellen, flyvning med forskellige indlagte øvelser f.eks. start, ligeud-flyvning, drej, flyvning i firkant, loop, rul, ottetalsflyvning, landingsrunde, landing. Skoleflyvning foregår hver tirsdag aften i hele flyvesæsonen, som varer indtil slutningen af september.

Efter endt skoleflyvning, kan du aflægge certifikat prøve med egen flymodel. Hvis alt er gået vel og du har været ihærdig hele sommeren, burde du kunne bestå denne prøve i september. Dermed har du bevidst, at du kan starte, lande og styre modelflyet sikkert og du kan kalde dig modelpilot.

Der venter kort sagt en masse fornøjelige timer i den friske luft i Skinderholm, så kom på besøg i Midtjysk Model Flyveklub tirsdag aften eller torsdag aften.